diumenge, 26 de maig del 2013

Nous cursos

Tornem a organitzar cursos a Cap d'ella Botiga. Tenim els clàssics d'iniciació a la mitja i al ganxet, però aquest cop hem afegit diferents monogràfics per l'estiu.
. Curs d'inicació i avançat d'amigurumis, per apendre totes les tècniques per a realitzar els originals ninos i objectes en 3 dimensions.
. Curs per a nens i nenes de tècniques de teixir. Per apendre a fer ganxet i altres técniques que els hi permetin fer petits objectes (clauer, bossa...) o bijuteria. Els dissabtes 22 i 29 de juny al matí.
. Taller de projectes de ganxet, per a totes aquelles persones que volen fer-se complements per a l'estiu en ganxet us proposem diferents patrons a escollir: brusa amb roba i ganxet, sandàlies, bijuteria, bossa....
. Bàsic ganxet: per apendre a fer els punts bàsics, llegir patrons i a fer els primers grannys. El preu és de 25€, material inclós i els dies són: dissabtes 8 i 15 de juny de 16.30 a 18, o bé dilluns 10 i 17 al matí.

. Bàsic mitja, per apendre a montar punts, fer dret i revés, convinació de punts, augments i disminucions i tancar una labor. El preu és de 35€ material inclós i els dies són dissabtes 8 i 15 de juny de 18.15 a 20.15.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada