dimarts, 22 d’octubre del 2013

Últimes novetats, llana i altres anècdotes...

Bona nit a totes i tots, avui faré una entrada més personal, doncs en els últims dies han passat moltes coses.

Primer de tot, dir-vos que han nominat el nostre bloc als Liebster Award 2013. Us poso el link, doncs em sembla una iniciativa molt interesant!!!

El passat dissabte 5 d'octubre varem fer la xerrada a la botiga sobre com dissenyar les teves pròpies peces de llana, i vam superar la prova molt bé. Davant l'exit el tornarem a repetir més endavant.

I ara la part més personal: no puc posar les fotos del vostres últims treballs: el jersei de la bandera anglesa de l'Ángeles, la manta infantil de l'Elefant Elmer, les últimes bufandes, el jersei de jacquart, etc que tenia guardades, doncs dilluns en varem robar el mòbil, només tenia 3 setmanes i tots els vostres contactes.... A part de perdre tota la infornació, també vaig perdre 3 hores a la comisaria del Mossos, des d'aquí una abraçada a tots ells que varen ser molt amables.

Sols he pogut rescatar un coll fet en Moa Merino, inspirada en un patró de Drops que us linko aquí.


2 comentaris:

  1. Vaja!! Quina llàstima això del mòbil! Molts ànims!!! Si repeteixes la xerrada no hi faltaré pas!!

    ResponElimina
  2. Si noia, però el tema ja està resolt, ara només em queda recopilar de nou tota la informació i apendre a "sincronizar todos los dispositivos" per a no perdre-ho mai més...

    ResponElimina