diumenge, 3 de novembre del 2013

Cursos de tardor a Capdella Botiga

Bon dia de nou, us passem els cursos i tallers per els propers mesos. Aquest cop rebrem l'ajuda de la Liana Salazar, doncs ella serà qui farà els cursos.

. Iniciació al ganxet: per aprendre els punts bàsics i a llegir un petit patró. Com a exercici final aprendrem a fer un “Granny Square”, el famós quadradet per a fer cobrellits i tot el que vulgueu. El preu del curs és de 25€ material inclòs i la durada és de 3 hores.
Els horaris són: Dissabte 9 i 16 de novembre de 11 a 13,30


. Amigurumi de Nadal: aquest any us hem preparat un taller per a teixir un Pessebre ideal per a tenir a qualsevol racó de la casa. L’hem dividit en 2 dissabtes per a poder fer-lo sencer i resoldre el major nombre de dubtes possible. Els dies són dissabte 30 de novembre i 14 de desembre, de 11 a 13.30, i el preu és de 50€ material inclós.


. Taller gratuït per les famílies. volem compartir amb vosaltres un dissabte i treballar amb la técnica del teler: és una eina molt fàcil per a que els nens s’aficionin al món de les llanes, amb una manualitat mólt senzilla. Podeu passar per la botiga el dissabte 23 de novembre de 11 a 13,30.

. Mini casal per a nens i nenes: els dies  i 3 de gener estem preparant un mini casal per a que els petit de la casa aprenguin diferents técniques de teixir (ganxet, tricotin, feltre…). Els horaris podrien ser de matí (10,30 a 12) o de tarda (17.30 a 19), depenent de les inscripcions. El preu del “casal” és de 40€ material inclós i les places són limitades.


Per a qualsevol dubte o inscripció, envieu-nos un mail.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada